вівторок, 23 квітня 2019 р.


Великі серця в учнів «Джерела»


За ініціативи Запорізької обласної громадської організації «Флоренс» 18 квітня 2019 року у стінах палацу культури «ЗАЗ» відбулось надзвичайне свято ‒ благодійний захід «Світ великих сердець», метою якого є інтеграція дітей та молоді з інвалідністю у суспільство, розширення їх здібностей, привернення уваги громадськості до їх проблем. Учасники акції - діти та молодь з особливими потребами, їхні батьки, волонтери, школярі, вихованці інтернатів, творчі колективи міста та всі, кому ця проблема небайдужа.
Учні спеціальної школи-інтернату «Джерело» не лише стали учасниками інтермедії, а й подарували глядачам жестову пісню «Україна – це ти» (Т.Кароль) спільно з вокальним супроводом учениці Запорізької гімназії №25.
Висловлюємо величезну подяку організаторам заходу ГО «Флоренс» в лиці Людмили Романенкової, її заступнику Олені Руденко за небайдужість та турботу про долю дітей з особливими потребами, за надання можливості для їх самореалізації, розширення кордонів, та адміністрації закладу за сприяння участі дітей у таких чудових та корисних соціальних заходах!  

Автор: Куртяник А.І, соціальний педагог школи

Немає коментарів:

Дописати коментар