понеділок, 10 грудня 2018 р.


Вихованці "Джерела" - активні учасники пізнавально-розважальної смарт-вечірки

Незвичайний захід відбувся 5 грудня в Crowbar в рамках проекту «Життя без насильства», організованого БФ «Посмішка дитини», з метою профілактики насильства серед підлітків.

Учні 8-Б класу нашої школи також стали учасниками смарт-вечірки. Захід зібрав майже дві сотні дітей від 13 до 16 років із запорізьких шкіл та інтернатів. Інноваційний формат смарт-вечірки об’єднав розваги з освітою.
В першій частині заходу команди по черзі відвідували творчі та освітні «станції», де в живій інтерактивній формі розглядали проблеми насилля, толерантності, дискримінації, спілкування.
В другій частині вечірки гарний настрій підліткам  гарантували спілкування в неформальній, дружній атмосфері, нові знайомства, частування і запальні танці під сучасну музику.
 «Сподіваюсь, що всі учасники зрозуміли, що повага до інших і прийняття людей такими, які вони є – це найголовніше», - поділилась враженнями Долгая Карина.
«Мені дуже сподобалось, що були конкурси, дискотека, багато самколиків, емоції, усе те, що робить дитину щасливою», - додала Шелаєва Даша.
Бабенко Анна зазначила, що «якщо у тебе або знайомого проблеми, то треба не мовчати, а розповісти людині, якій довіряєш та звернутися за номером гарячої лінії 116-111».
«Гарно, що це була не просто лекція», - додав Долгий Ростислав.
По завершенню кожен учасник отримав у подарунок книгу Йоанни Ягелло «Зелені мартенси».
Вихованці інтернату дуже вдячні організаторам свята за можливість отримати багато корисної інформації, актуалізувати та закріпити власні знання, поспілкуватися з іншими підлітками та зарядитися позитивом.

Автор: соціальний педагог Куртяник А.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар