середа, 19 червня 2024 р.

«16 ДНІВ І ЗАВЖДИ…»

Щорічно з 25 листопада по 10 грудня в Україні проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства». Метою цієї акції є підвищення уваги до проблеми насильства, торгівлі людьми, захисту прав, а також сприяння змінам у суспільстві для запобігання насильству та покарання винних.
Соціально-психологічна служба освітнього закладу спільно із студентами 3,4 курсів кафедри соціальної педагогіки та спеціальної освіти ЗНУ також організували ряд просвітницько-профілактичних інтерактивних занять в рамках акції. Були проведені онлайн-зустрічі із учнями і ученицями 5-В, 6-Г, 9-Б, 10-В, 10-Г класів на такі соціально важливі теми: «Кібербулінг: що це таке та як від нього захиститись», «Скажемо насильству НІ», «ВІЛ/СНІД: ще раз і відверто», «Українські біженці та торгівля людьми: про що варто знати та як себе захистити». Заняття були доповнені цікавими завданнями, іграми на платформі kahoot, wordwall, пам’ятками та роликами.
Також батьки учнів долучилися до вебінарів від ГО #stop_sexтинг «Батьківські контролі для захисту дитини від онлайн-ризиків», «Онлайн-ігри. Що треба знати батькам» та офлайн тренінгу «Протидія домашньому насильству» на базі «ВОНА хаб» спільно з працівниками/-цями управління патрульної поліції в Запорізькій області.
Не будьмо байдужими! Насильство - це не ок!







Немає коментарів:

Дописати коментар